O čemu će danas odlučivati veloluški vijećnici?

O čemu će danas odlučivati veloluški vijećnici?

Općina Vela Luka

Predsjednik Općinskog vijeća Općine Vela Luka Zoran Manestar sazvao je za danas u 17 sati na 25. sjednicu Općinskog vijeća u Općinskoj vijećnici u Veloj Luci, a na dnevnom redu će se naći jedanaest točaka.

Uz vijećnička pitanja i prijedloge, na dnevnom redu će biti i Odluka o dodjeli javnih priznanja Općine Vela Luka u 2020. godini te Odluka o izboru i proglašenju najuspješnijih sportaša Vele Luke u 2019. godini.

Također, na dnevnom redu su i Odluka o izradi Urbanističkog plana uređenja ugostiteljsko – turističke zone Plitvine u Veloj Luci, Odluka o izradi Urbanističkog plana uređenja ugostiteljsko - turističke zone Gradina i dijela građevinskog područja naselja (izdvojeni dio) u Gradini, u Veloj Luci, Pravilnik o provedbi postupka jednostavnoj nabavi, Pravilnik o protokolu Općine Vela Luka te Godišnji provedbeni plan unapređenja zaštite od požara Općine Vela Luka za 2020. godinu.

Na dnevnom redu su i Odluka o pokretanju postupka za potpisivanje Sporazuma o uspostavljanju suradnje sa Gradom Jastrebarsko, Informacija o pripremi mjera, planova i aktivnosti za realizaciju sezone 2020. godine te Odluka o davanju suglasnosti udruzi „Likovno stvaralaštvo“ za postavljanje mozaika u skladu s predloženim projektom „Luka mozaika“.