Off program na Sceni Bursa večeras, stand-up komedija u DBC-u sutra!

Off program na Sceni Bursa večeras, stand-up komedija u DBC-u sutra!

Kazalište Marina Držića

Na maloj Sceni Bursa Kazališta Marina Držića večeras u 20 sati zaigrat će predstava "Do viđenja na nebu" u režiji Ivana Planinića po motivima kultne knjige "Razgovori s Krležom" Predraga Matvejevića, a u subotu 25. svibnja u 20 sati u Dubrovnik Beer Company slijedi stand up show Lade Bonacci.

"Do viđenja na nebu" je izvedbeni tekst dramaturški oblikovan kao kronologija nastanka knjige, a to ujedno znači i neposredan uvid u nastanak profesionalnog i prijateljskog odnosa Krleže i Matvejevića, ali ponajviše i kao kronologija umjetničkog i političkog životopisa čime Krležino svjedočanstvo izvedbeno zadobiva čvrstu temporalnuliniju pripovijedanja. Igraju Hrvojka Begović i Luka Bulović.

Lada Bonacci, glumica i prekarna radnica, ljubavi gladna i potrage sita vraća se na scenu sa svojim Stand up nastupom koji je nastao jer je naprosto morao. Nakon faze testiranja u Zagrebu i Splitu stiže pedeset minuta smijeha, autoironije bez autocenzure sa pjevanjem na playback. Lada može svašta može sama pa i smijati se samoj sebi, ali u društvu je zabavnije! Ulaz slobodan!

Rezervacije ulaznica za Scenu Bursa na tel. (020) 321 088 ili na blagajna@kmd.hr - online kupovina na www.ulazice.hr