Osnovana Udruga mladih Čibača, primio ih načelnik Nardelli

Osnovana Udruga mladih Čibača, primio ih načelnik Nardelli

Općina Župa dubrovačka

Skupina mladih iz Čibače osnovala je udrugu kojoj je cilj poboljšati život mještana na kulturnom, sportskom i društvenom planu. Predsjednik Udruge mladih Čibača je Ivo Raguž, dopredsjednik Romano Jarak, a tajnik Marko Kriste.

Predstavnici novoosnovane Udruge mladih Čibača posjetili su Općinu te načelniku Silviu Nardelliu i njegovim suradnicima iznijeli planove za budući rad udruge te zatražili potporu u daljnjem djelovanju. Razgovaralo se o konstruktivnim temama,  koje se odnose na unaprjeđenje života svih mještana Čibače, a posebno mladih.

Nardelli je zahvalio predstavnicima na formiranju organizacije i dao im podršku u budućem radu. Članovi su upoznati sa planovima i aktivnostima Općine po pitanju komunalne infrastrukture.

U planu je uređenje budućeg dječjeg igrališta sa javnim sadržajima. U prvoj fazi u 2021. godini ide realizacija igrališta za manju djecu, prostora sa spravama za vježbanje i prostora za javno okupljanje. U drugoj fazi predviđa se projektiranje i izgradnja polivalentnog objekta javne namjene za organizaciju kulturnih i sportskih događaja za mještane Čibače.