"Pjevamo za Ninu" u Ljutoj: Sjajan odaziv na koncert Crvene Jabuke

"Pjevamo za Ninu" u Ljutoj: Sjajan odaziv na koncert Crvene Jabuke "Pjevamo za Ninu" u Ljutoj: Sjajan odaziv na koncert Crvene Jabuke

Toni Mostahinić i Antun Puljizević

Veliki koncert Crvene jabuke održan je sinoć u Ljutoj kao središnji događaj programa "Zajedno za Ninu". Uz Crvenu jabuku nastupio je konavoski rock bend Bjelouška i DJ Lucas. Sportski tereni malonogometnog igrališta u Ljutoj bili su ispunjeni do posljednjeg mjesta.

Organizatori su pripremili bogatu lutriju a cjelokupni prihod namjenjen je za potrebe Nine Đivanović, koja je i sama bila prisutna na koncertu i sa publikom pjevala zajedno do dugo u noć.

Iz organizacijskog odbora "Zajedno za Ninu" zahvaljuju brojnim volonterima koji su pomogli u realizaciji ove dobrotvorne večeri.

Inicijativa "Zajedno za Ninu" nastavlja se i dalje. Sve osobe i poduzeća mogu i dalje mogu vršiti uplatu na žiro račun Nine Đivanović te iskazati svoje veliko srce i time pomoći u njezinom lječenju.

Više informacija o ovom događaju i drugim aktivnostima kao i podatke o uplati novčanih donacija na Ninin račun potražite na web stranici: www.zajednozaninu.com.hr i na Facebook i instagram profilu "Zajedno za Ninu".