Plesno edukativna udruga Convivo dvostruko zlatna u Budimpešti

Plesno edukativna udruga Convivo dvostruko zlatna u Budimpešti

Convivo

Juniorska i seniorska postava Plesno edukativne udruge Convivo je provela uzbudljiv i uspješan vikend na International Dance Open plesnom natjecanju u Budimpešti. Natjecali su se u dvjema kategorijama i u Dubrovnik se vratili bogatiji za dva zlatna odličja.

Prva koreografija - Lyrical show grupa "Who you are – message to all women", koreografija je koju je šira publika imala priliku vidjeti na plesnom spotu koji je Convivo objavio povodom Dana žena.

Druga točka u kojoj su sudjelovali svi juniorski i seniorski članovi je Modern formacija "Desert rose", koreografija u sklopu nove plesne predstave koju klub priprema, a koja će svjetlo dana ugledati koncem godine.

Stariji članovi kluba su imali radno ljeto, a pripreme za natjecanje su tekle usporedno sa stalnim nastupima, pripremama za novu predstavu i ostalim projektima, izmedu ostalog i projekta razmjene mladih iz Bad Homburga u organizaciji grada Dubrovnika.

"Uistinu sam ponosna na plesne rezultate, ali još i više od toga ponosna na ponašanje plesača tijekom cijelog putovanja – na odgovornost, profesionalnost, zajedništvo, timski rad I empatiju koju su pokazali jedni prema drugima. Mi smo jedna predivna plesna obitelj, a takav osjećaj daje puni sjaj zlatnim medaljama", izjavila je jedna od voditeljica Betty Miliċ.