"PODIGNIMO LETVICU VISOKO" Poziv zainteresiranima na besplatne treninge

"PODIGNIMO LETVICU VISOKO" Poziv zainteresiranima na besplatne treninge

Općina Konavle

Zajednica sportova Općine Konavle kao prijavitelj i Općina Konavle kao partner provode projekt "Podignimo letvicu visoko", u sklopu kojega se provodi niz aktivnosti s ciljem povećanja uključenosti mladih s invaliditetom i djece s teškoćama u razvoju u zajednicu kroz šport.

Projekt je financiran iz Europskog socijalnog fonda, programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020.

Projektne aktivnosti u cijelosti su financirane sredstvima Europske unije u ukupnoj vrijednosti od 1,5 milijuna kuna, dok je trajanje projekta 18 mjeseci.

"Nakon uspješno održanih ljetnih treninga plivanja i vaterpola, nastavljamo s aktivnostima kroz održavanje besplatnih treninga juda, stolnog tenisa i košarke", poručuju.

Ovim aktivnostima želi se motivirati mlade s invaliditetom i djecu s teškoćama u razvoju na sudjelovanje u sportskim aktivnostima, a time i stjecanju novih sportskih i društvenih vještina.

Treninzi kreću od 7. listopada, i to po sljedećem rasporedu: stolni tenis (ponedjeljak 7. listopada u 17 sati u dvorani OŠ Gruda), judo (četvrtak 10. listopada u 18 sati u dvorani OŠ Cavtat), košarka (petak 11. listopada u 13 sati u dvorani OŠ Cavtat).

"Ovim putem pozivamo sve zainteresirane pripadnike ciljne skupine da se uključe u sportske aktivnosti. Treninzi su otvoreni za sve obzira na prethodno iskustvo! Za više informacija molimo obratite nam se putem kontakta: Ivan Kralj na broj telefona 095/544 8968 ili e-mailom na info@zsok.hr ili preko web stranica Općine Konavle i Zajednice sportova Općine Konavle", ističe se u pozivu.

Zbog Dana neovisnosti trening juda neće se održati 8. listopada. Prvi trening juda održat će se u četvrtak 10. listopada, a od idućeg tjedna treninzi će se nastaviti održavati i utorkom od 18.30 sati.