Pokrenuta inicijativa "Zajedno za Ninu", uključite se!

Pokrenuta inicijativa "Zajedno za Ninu", uključite se! Pokrenuta inicijativa "Zajedno za Ninu", uključite se!

"Zajedno za Ninu"

U Konavlima u predstojećem razdoblju kreće program "Zajedno za Ninu", koji se organizira za 21-godišnju Mariju Nikoletu (Ninu) Đivanović. Nina je u travnju ove godine u prometnoj nezgodi ozlijedila leđnu moždinu te je u Zagrebu na dugotrajnoj rehabilitaciji.

Dosadašnje liječenje i rehabilitacija je financirana sredstvima HZZO-a uz značajne troškove koje je snosila Ninina obitelj, a za nastavak oporavka samo do kraja 2019. godine se očekuju ukupni troškovi u iznosu od 535 tisuće kuna za što obitelj treba dodatnu financijsku pomoć.

U okviru programa prvoga vikenda, u nedjelju 4. kolovoza je događanje "Trčimo za Ninu", gdje će se u Cavtatu okupiti sportski klubovi i šira javnost na utrci koja se organizira oko cavtatskoga rata kako bi poslali poruku zajedništva i podrške Nini i svim drugima koji se nalaze u sličnoj situaciji.

Drugoga vikenda 11. kolovoza u Pridvorju je "Plešemo za Ninu". Domaćin događanja je KUD Stjepan Radić, čiji je Nina dugogodišnji član, a u programu nastupaju još i KUD Čilipi i KUD Vlaho Bukovac – klapa Ragussavecchia.

Treći događaj programa "Zajedno za Ninu" je koncert Crvene Jabuke koji će pjevati za Ninu 14. kolovoza na malonogometnom igralištu u Ljutoj.

Organizacijski odbor ove inicijative okuplja predstavnike brojnih konavoskih udruga i organizacija uz snažnu podršku lokalne zajednice s ciljem prikupljanja financijskih donacija na Ninin račun za potrebe njenog lječenja i rehabilitacije.

Za ovu priliku je otvoren i Facebook profil: „Zajedno za Ninu“ i web starnica: www.zajednozaninu.com.hr gdje će se moći pratiti najave i aktivnosti u okviru programa, informacije o tijeku Ninine rehabilitacije, ali i podaci za uplatu financijskih donacija.

Iz Organizacijskog odbora poručuju da je Nina cijelo ovo vrijeme potpuno svjesna situacije u kojoj se nalazi i puna optimizma, nade i volje za ustrajnu borbu koja joj predstoji kako bi njeno zdravstveno stanje što više napredovalo, kako bi završila fakultet i što samostalnije i kvalitetnije nastaviti život.

Podržimo je da u ovome i ustraje!

Podatci za uplatu:
Žiro račun
Marija Nikoleta Đivanović (Nina)
HR1623400093112324772
sa posebnom naznakom "Darovanja za zdravstvene potrebe"
SWIFT: PBZGHR2X (za uplate iz inozemstva)
OIB: 35223676954 (za poslovne subjekte)