Pomoć uz Dan bijelog štapa

Pomoć uz Dan bijelog štapa

U ovogodišnjoj humanitarnoj akciji članovi Lions klubova prikupili su novčana sredstva za računalo s posebnim programima za slijepe i slabovidne osobe, te pisač za Fani Antičević

Lions klubovi Sv. Vlaho i Libertas iz Dubrovnika ove godine obilježavaju Međunarodni dan bijelog štapa, zajedničkom humanitarnom akcijom pomaganju slijepih i slabovidnih osoba.
U ovogodišnjoj  humanitarnoj akciji  članovi Lions klubova prikupili su novčana sredstva za računalo s posebnim programima za slijepe i slabovidne osobe, te pisač za Fani Antičević. Donacija će joj biti uručena danas u 12 sati i 30 minuta u Hotelu Maestral u Dubrovniku.
Fani Antičević živi i radi na Pelješcu. Završila je posebnu stručnu edukaciju za maserku, registrirala vlastiti obrt u kome je zaposlena, te svojim radom, znanjem i vještinama osigurava mjesečna novčana primanja za sebe i svoju obitelj. Lions klubovi iz Dubrovnika ovom humanitarnom akcijom prigodom Međunarodnog dana bijelog štapa žele dodatno senzibilizirati širu javnost na problematiku slijepih i slabovidnih osoba u Dubrovniku.