Poziv za treninge vaterpola i plivanja za djecu s poteškoćama u razvoju

Poziv za treninge vaterpola i plivanja za djecu s poteškoćama u razvoju

Općina Konavle

Zajednica sportova Općine Konavle kao prijavitelj i Općina Konavle kao partner provode projekt "Podignimo letvicu visoko", financiran iz Europskog socijalnog fonda, programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.- 2020.

U sklopu projekta se provodi niz aktivnosti s ciljem povećanja uključenosti djece s invaliditetom te djece s poteškoćama u razvoju u zajednicu kroz šport, koja predstavljaju temelj projekta i njegovu ciljnu skupinu.

Projektne aktivnosti u potpunosti su financirane sredstvima Europske unije u ukupnoj vrijednosti od 1.500.000 kuna, dok je trajanje projekta 18 mjeseci.

S dolaskom toplijeg vremena i mogućnosti održavanja treninga na otvorenom, pozivamo sve zainteresirane pripadnike ciljne skupine da budu dio ovog projekta te se uključe u sportske aktivnosti sudjelovanjem na treninzima vaterpola i plivanja.

Treninzi počinju od 1. srpnja te će se održavati svakim radnim danom od 19 do 20 sati na plivalištu u Cavtatu.

"Pozivamo sve zainteresirane roditelje, skrbnike i djecu da nam se obrate za više informacija svakim radnim danom na plivalištu u Cavtatu od 19 do 20 sati ili na broj telefona 095 544 89 68", ističu iz Općine Konavle.