Predstavljena knjiga "Teče život kako rika, a godišta kako ništa"

Predstavljena knjiga "Teče život kako rika, a godišta kako ništa"

Radio Dubrovnik

U Domu za starije i nemoćne osobe Domus Christi u Dubrovniku jučer poslijepodne predstavljena je knjiga "Teče život kako rika, a godišta kako ništa – peliške prokabule i poslovice" Nine Vodopić, rođene 1932. u Kuni, koja svoje umirovljeničke dane provodi u tom domu.

To je u dugogodišnjem plodnom kulturnom i spisateljskom radu gospođe Nine njezino peto literarno djelo. Tiskano je u nakladi Narodne knjižnice Orebić i uz financijsku pomoć Općine Orebić.

Predstavljanje je u nazočnosti brojnih štićenika doma, pelješčana, rodbine i prijatelja gospođe Nine Vodopić i njezine obitelji vodila , čestitajući autorici, Brigita Masle, a o knjizi su također upućujući čestitke gospođi Nini, govorili voditeljica knjižnice u Orebiću Nataša Tolj, lektorica knjige Leona Baumann i autor proslova i fotografija kojima je knjiga opremljena vrsni poznavatelj života na Pelješcu Neven Fazinić iz Korčule. Vidljivo dirnuta brojem nazočnih i upućenim čestitkama i riječima pohvale, svima je zahvalila Nina Vodopić, a u ime štićenika doma upraviteljica Mirjana Vujnović.

Za dobro raspoloženje, otpjevavši uz gitaru popularnu skladbu „Sveti Roko, čuvaj našu valu“, pobrinuo se vrsni tenor Stijepo Gleđ – Markos.

Knjiga Vodopić

Preuzmite datoteke

Knjiga Vodopić 2,3 MB