Prijavite se na besplatnu školu letenja dronom!

Prijavite se na besplatnu školu letenja dronom!

DURA

Razvojna agencija Grada Dubrovnika DURA organizira niz od šest inovativnih TECH radionica za mlade, koje kombiniraju učenje i istraživanje, a prilagođene su potrebama korisnika neovisno o razini predznanja.

Vrhunski predavači će polaznicima u nekoliko sati ponuditi najsuvremenija znanja i trendove iz raznih područja tehnologije. Radionica će se održati 31. ožujka 2019. godine u 10 sati u Hotelu Neptun.

Ovo je peta u nizu TECH radionica na kojoj će polaznici naučiti sve što im treba kako bi mogli upravljati dronom. Upoznati će se s UAV-om, načinom na koji funkcionira, mjerama sigurnosti, rizicima, simulacijom leta i samim letom.

PROGRAM:

Korak 1: Osnove (Pravila, sigurnost i upotreba)

Korak 2: UAV (Osnovni dijelovi; Funkcionalnosti; Mogućnosti; Ograničenja; Najveći brand-ovi)

Korak 3: Principi letenja (Odgovornost; Kada letjeti, a kada ne; Tipovi UAV-a; Terminologija)

Korak 4: Sigurnost (Zabrane; Opasnosti; Rizici)

Korak 5: Simulator (Metode letenja; Praktični dio)

Korak 6: Let (Telemetrija; Polijetanje i slijetanje; Osnovni manevri; Napredni manevri)

Trajanje radionice je predviđeno od 10 do 14:00 sati.

Predavač na radionici je Dino Joldić, osnivač tvrtke "AirRec", specijalizirane za snimanje i fotografiranje iz zraka. Već 10 godina radi kao fotograf, a zadnje 3 godine se specijalizirao za rad s UAV sistemima. Dino je surađivao s par televizijskih kuća, glazbenicima, Red Bull-om, te u dva projekta koja su se odnosila na očuvanje kulturne  baštine.

Svi se zainteresirani mogu na radionicu prijaviti ovdje, a više informacija mogu se dobiti na mail mpuljas@dura.hr ili telefon 099 5361 271. Požurite, broj polaznika je ograničen!