Prijavite se na "Hackathon Dubrovnik"!

Prijavite se na "Hackathon Dubrovnik"!

DURA

U organizaciji Razvojne agencije Grada Dubrovnika DURA-e te uz partnerstvo Future, RIT Croatia i Sveučilišta u Dubrovnik održat će se peti po redu "Hackathon Dubrovnik" 13. i 14. travnja 2019. godine u Hotelu Royal Princess, dvorana Royal Banquet Hall.

Cilj hackathona je širenje znanja, motiviranje developera i ostalih građana na korištenje tehnologije pametnog grada za rješenje problema u svakodnevnom okruženju.

"Želja nam je educirati i prepoznati talente, povezati ih sa stručnjacima i mentorima, te im omogućiti da zajedničkim snagama razvijaju projekte koji uz pomoć tehnologije rješavaju stvarne gradske probleme. U 36 sati pozitivnog 'ludila' u kojem će se sudionici boriti za novčanu nagradu od 10 tisuća kuna. Predavači i mentori su redom mladi talenti koji su i sami prošli iskustvo natjecanja na Hackathonu, osvajanja nagrada i implementacije vlastitih projekata. Hackathon je izvrstan primjer ulaganja znanja i kreativnosti za dobrobit zajednice. Obećavamo dobru zabavu!", poručuju organizatori.

Prijava i sudjelovanje u Hackathonu je u potpunosti besplatno. Letak se može preuzeti ovdje, a prijave na:PRIJAVA

Više informacija mogu se dobiti putem maila mpuljas@dura.hr ili na mobitel 099 5361 271.