Prijavite se na Rodine radionice o trudnoći i porodu te Malu školu dojenju

Prijavite se na Rodine radionice o trudnoći i porodu te Malu školu dojenju

RODA

Udruga RODA ‒ Roditelji u akciji održat će dvije besplatne radionice za trudnice i njihove partnere. U Razvojnoj agenciji grada Dubrovnika ‒ DURA u ponedjeljak 20. svibnja u 17.30 sati održat će radionicu o trudnoći i porodu, a u utorak 21. svibnja u 16 sati radionicu o dojenju.

Radionica o trudnoći porodu je namijenjena svim trudnicama i njihovim partnerima. Ovom radionicom željeli bismo vam obogatiti i olakšati trudničke dane te omogućiti poseban doživljaj trudnoće i porođaja kao prirodnih i fizioloških, a ujedno jedinstvenih i posebnih stanja koja mijenjaju život žene i obitelji.  Rodina radionica je prilika za razgovor o tome zašto je porod fiziološki proces, kako s vama surađuju vaši hormoni, kako se u optimalnim uvjetima vaša zdjelica širi za prolaz djeteta, zašto je štetno rano rezanje pupkovine i zašto je kontakt koža na kožu važan za dijete i za vas.

Predviđeno trajanje radionice o dojenju je dva sata, a vode je Rodine savjetnice za dojenje i pozvane su trudnice i njihovi partneri.

Zbog ograničenog broja polaznica/ka molimo da se prijavite na telefon: 091 517 66 35. Možete se prijaviti i puteme-maila: dubrovnik@roda.hr  ili naših Facebook stranica RODA DubrovnikSve dodatne informacije mogu se pronaći i na Facebook stranicama ‒ RODA Dubrovnik te na službenim stranicama udruge RODA ‒ Roditelji u akciji - www.roda.hr.