"Proljeće u Konavlima" - Održane Konavoske igre

"Proljeće u Konavlima" - Održane Konavoske igre "Proljeće u Konavlima" - Održane Konavoske igre

Agroturizam Konavle

U nedjelju su, u organizaciji Agroturizma Konavle i u okviru 5. "Proljeća u Konavlima", organizirane "Konavoske igre". Programom namjenjenom svim generacijama osigurano je mnoštvo aktivnosti koje su se trebale održati na poznatom konavoskom lokalitetu u "Šišinim dubima" u Mihanićima-Kraljeva.

Program je prema najavljenom počeo u 15 sati prijavom natjecateljskih ekipa, za one najmlađe organizirana je vožnja uvijek atraktivnim vlakićem kroz konavosko poje, jahanje konja, bicikle Agroturizma Konavle, likovno-kreativni kutak koji je sadržavao radionicu glinom, likovnu radionicu te izložbu slika nastalih na prijašnje organiziranim likovnim kolonijama također u organizaciji Agroturizma Konavle.

Unatoč lošim vremenskim uvjetima "Šišine dube" posjetio je izuzetno veliki broj ljudi a prijavljeno je čak 13 natjecateljskih ekipa iz Konavala, Župe i Osojnika koji su bili spremni odmjeriti svoje snage i vještine u: krtolanju, gađanju fjombama, stonogi te prvom organiziranom konavoskom turniru u bubble socceru, pod sponzorstvom adrenaliskog parka "Sveta Ana".

Članovi Udruge pripremili su palačinke, kokice i koktele za sve, međutim kiša je prekinula sam događaj i dio programa se nije uspio realizirati.

"Ovom prilikom Agroturizam Konavle zahvaljuje svim posjetiteljima, sudionicima programa te sponzorima i partnerima "Konavoskih igara" te poziva na Stradun u subotu 25.svibnja od 10 do 12 sati kada prezentiraju konavoske ledenice i vina", ističu organizatori.

Sponzor ovogodišnjeg "Proljeća u Konavlima" su Dubrovačko neretvanska županija, Turistička zajednica Općine Konavle, Turistička zajednica Grada Dubrovnika i Zračna luka Dubrovnik.

Partneri u organizaciji su: Adrenalinski park "Sveta Ana", Viva d.o.o., OPG Šiša, Gulliver Travel, Bio Konavle