"Proljeće u Konavlima": U nedjelju Konavoske igre

"Proljeće u Konavlima": U nedjelju Konavoske igre

Agroturizam Konavle

U nedjelju 19. svibnja u organizaciji Agroturizma Konavle i u okviru 5. manifestacije "Proljeće u Konavlima" organiziraju se "Konavoske igre". Program počinje u 15 sati s mnoštvom aktivnosti na poznatom konavoskom lokalitetu u Šišinim dubima u Mihanićima-Kraljeva.

"Program i sadržaj namjenjeni su svima, neovisno o broju godina i spolu. Za one najmlađe organizirana je vožnja uvijek atraktivnim vlakićem kroz konavosko poje, likovno-kreativni kutak te jahanje konja. Sve zainteresirane ekipe, koje broje od 5 do 7 članova moći će se natjecati u vrlo zanimljivim sportskim igrama: krtolanju, gađanju fjombama, stonogi te osvojiti glavnu nagradu. Od natjecateljskog sadržaja izdvajamo i 1. organizirani konavoski turnir u bubble socceru, pod sponzorstvom adrenaliskog parka 'Sveta Ana'. Za one koji ipak više vole individualne sportove na raspolaganju će biti bicikli Agroturizma Konavle", kažu organizatori.

Članovi Udruge će pripremiti palačinke i kokice za sve, a posjetitelji će moći uživati i u izloženim slikama nastalima na ranije organiziranim likovnim kolonijama također u organizaciji Agroturizma Konavle.

"Program će se lagano privesti kraju do 20 sati uz proljetni party, koktele i DJ-a koji će cijelo vrijeme držati veselu atmosferu i osiguravati zabavu. Stoga, dođite s obitelji i prijateljima, uzmite opremu za piknik i 'Zaboravite wi-fi, dođite ođe, ođe Vam je raj!'", poručuju organizatori.

Prijave ekipa vrše se putam maila: ured@agroturizam-konavle.hr ili u inbox facebooka Agroturizma Konavle.

Sponzor ovogodišnjeg Proljeća u Konavlima su: Dubrovačko neretvanska županija, Turistička zajednica Općine Konavle, Turistička zajednica Grada Dubrovnika i Zračna luka Dubrovnik. Partneri u organizaciji su: Adrenalinski park 'Sveta Ana', Viva d.o.o., OPG Šiša, Gulliver Travel, Bio Konavle.

KONAVOSKE IGRE

Preuzmite datoteke

KONAVOSKE IGRE 1,0 MB