Radionice projekta ALTERENERGY

Radionice projekta ALTERENERGY

Grgo Jelavic/PIXSELL

Regionalna razvojna agencija Dubrovačko-neretvanske županije DUNEA organizira edukativne aktivnosti u okviru strateškog projekta ALTERENERGY

Riječ je o projektu - Energy Sustainability for Adriatic Small Communities. Cilj edukacije je informirati predstavnike lokalnih akcijskih grupa, malih i srednjih poduzetnika o mogućnostima korištenja obnovljivih izvora energije i energetske učinkovitosti za unaprjeđenje poslovanja. Na radionici će biti predstavljeni mogući izvori financiranja i različite sheme poticanja korištenja obnovljivih izvora energije i energetske učinkovitosti za sektor poduzetništva, te će se također prikazati mogućnosti za kreiranje novih poslovnih prilika i pokretanje novih obrta usmjereni na proizvodnju i implementaciju tehnologija vezanih uz energetsku učinkovitost i obnovljive izvore energije.
U suradnji s Društvom za oblikovanje održivog razvoja DOOR, radionice na temu „Energetika kao poluga za razvoj malog i srednjeg poduzetništva“  održat će se: 
3. studenog u 10:30 u Opuzenu, 4. studenog u 14:00 u Orebiću i 7. studenog u 10.00 u Srebrenome.
Prijave za sudjelovanje primaju se putem e-maila na ampilato@dunea.hr ili telefonom na broj 020/634-452 ili 020/634-450, a treba dostaviti ime i prezime i kontakt podatke (br. telefona / mobitela i e-mail adresu).