Smrtno stradala u požaru

Smrtno stradala u požaru

Na mjestu nesreće ubrzo su se našli vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Metković. Ve de zapovjednika Vinko Galić pronašao je mrtvo tijelo ženske osobe. U nesreći je bilo još dvoje ozlijeđenih potvrdio je dr Hrvoje Popovac iz Hitne pomoći u Metkoviću

U Metkoviću je jutros jedna osoba smrtno stradala u požaru. Pretpostavlja se da je do nezgode došlo zbog eksplozije boce plina. Iako se uzroci nesreće još se utvrđuju, jedan od očevidaca uvjeren je kako se radi o eksploziji boce plina. Čuo je eksploziju i vidio pucanje stakla na više stanova u jednom od metkovskih zgrada nakn čega je pozvao Centar 112.
Na mjestu nesreće ubrzo su se našli vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Metković. Ve de zapovjednika Vinko Galić pronašao je mrtvo tijelo ženske osobe. U nesreći je bilo još dvoje ozlijeđenih potvrdio je dr Hrvoje Popovac iz Hitne pomoći u Metkoviću.
Nakon pružene medicinske pomoći pušteni su kućama. O razlozima eksplozije javnost će izvijestiti Policijska uprava Dubrovačko-neretvanska po završetku očevida.