Square poražen od Vrgorca u prvoj utakmici polufinala

Square poražen od Vrgorca u prvoj utakmici polufinala Square poražen od Vrgorca u prvoj utakmici polufinala

Radio Dubrovnik

Malonogometaši MNK Squarea poraženi su s 2:5 (2:3) od HMNK Vrgorca u subotu popodne u Sportskoj dvorani Gospino polje u prvoj utakmici polufinala Prvenstva Hrvatske u futsalu. Uzvrat se igra u Vrgorcu 11. svibnja.

Puno zanimljiviji i dinamičniji bio je prvi dio meča, kad je u dvadeset minuta mnogobrojna dubrovačka publika vidjela pet golova. Nažalost, čak tri u mreži Zorana Primića.

Već u 1. minuti Jelavić je doveo goste u vodstvo, a Pele je tri minute kasnije poravnao na 1:1. Međutim, u istoj minuti Primić faulira Sutona, a sa šest metara precizan je Jelavić. U 14. minuti Rezo pogađa za 2:2, ali u 19. minuti Jelavić zabija hattrick za 2:3. U 33. minuti gosti preko Jurića vode 2:4, a 'točku na i' dubrovačkog meča postavlja Suton u posljednjim sekundama utakmice.

Uzvrat u Vrgorcu bit će vrlo izazovan zadatak za momčad Antuna Bačića, s obzirom da su Damjan Šulić i Ante Daničić ozlijeđeni, Hrvoje Cvjetković je parket u subotu napustio šepajući, a Maro Đuraš je na poluvremenu susreta (bespotrebno) zaradio drugi žuti, odnosno crveni karton. Square nema više pravo na pogrešku, budući da se igra na dvije pobjede. Treba slaviti u Vrgorcu!

Izjava pomoćnog trenera Mata Cjvetkovića:

Square Mato Cvjetković