Studenti za udruge

Studenti za udruge

Studenti i zaposlenici RIT Croatia sami doniraju razne predmete za koje se kasnije, na samoj aukciji, natječu. Uz mnoštvo smijeha i odličnu zabavu, predmeti se tijekom licitacije prodaju za iznose znatno više od njihove tržišne vrijednosti

13. godinu zaredom, studenti visoke škole RIT Croatia (donedavno poznate kao Američka visoka škola za menadžment i tehnologiju) obilježavaju blagdansko ozračje uoči Božića humanitarnim aukcijama s ciljem prikupljanja sredstava te doniranja onima kojima je pomoć potrebna. Svake godine studentsko vijeće samostalno odabire udruge ili osobe kojima će donirati sredstva prikupljena internom aukcijom te planira i organizira održavanje aukcije.
Studenti i zaposlenici RIT Croatia sami doniraju razne predmete za koje se kasnije, na samoj aukciji, natječu. Uz mnoštvo smijeha i odličnu zabavu, predmeti se tijekom licitacije prodaju za iznose znatno više od njihove tržišne vrijednosti.
Ove su godine najzanimljiviji predmeti bili tečaj arapskog jezika kod jednog od studenta u Zagrebu te savršena domaća pita od jabuka koju je napravila predsjednica studentskog vijeća u Dubrovniku. Na aukcijama u Dubrovniku i Zagrebu prikupljeno je 25.000 kuna koje će se donirati udrugama DEBRA iz Zagreba te IDEM iz Dubrovnika. Na aukcijama su redovito prisutni i primatelji donacije kao posebni gosti.