Studentski projekti poduzetnicima

Studentski projekti poduzetnicima

Studenti Odjela za elektrotehniku i računarstvo Sveučilišta izradit će web-stranice malim poduzetnicima i na taj će način svoje teorijsko znanje primijeniti u praksi

Rektorica Sveučilišta Vesna Vrtiprah i predsjednica HGK – Županijske komore Dubrovnik potpisale su u srijedu u Rektoratu Sveučilišta Sporazum o suradnji na dva projekta – WebPoSt i PlanPoSt. Nakon prošlogodišnjeg, uspješno završenog, projekta WebPoSt (web-stranice poduzetnicima koje će izraditi studenti), suradnja se nastavila i ove akademske godine.
Studenti Odjela za elektrotehniku i računarstvo Sveučilišta izradit će web-stranice malim poduzetnicima (do tri zaposlena) i na  taj će način svoje teorijsko znanje primijeniti u praksi, a mali poduzetnici će besplatno dobiti web-stranicu za prezentaciju svog poslovanja. Podsjećamo, u prošloj akademskoj godini dodijeljene su i nagrade najboljim web-stranicama – simbolični novčani iznos i praksa u tvrtki Laus CC. Suradnja HGK – ŽK Dubrovnik i Sveučilišta proširila se na i na novi projekt – PlanPoSt (poslovni planovi poduzetnicima koje će izraditi studenti).
Kako se moglo čuti na predstavljanju bez poslovnog plana poduzetnik više ne može ozbiljno predstaviti svoje ideje i zamisli.