Suradnja regije Marche i Županije

Suradnja regije Marche i Županije

Župan Dobroslavić istaknuo je dosadašnju dobru suradnju Dubrovačko-neretvanske županije i talijanskih regija, prije svega onih koje se nalaze na Jadranu, pa tako i regije Marche

Župan Nikola Dobroslavić sudjelovao je na konferenciji koja se u talijanskom gradu Senigalla u regiji Marche održala na temu jedinstvene regionalne politike. Bilo je govora i o suradnji između institucija i poduzeća Regije Marche i Hrvatske. Konferenciju, na kojoj su sudjelovali predstavnici brojnih institucija i tvrtki iz regije Marche, kao i predstavnici talijanskih ministarstva, otvorio je predsjednik regije Marche Gian Mario Spacca.
Župan Dobroslavić istaknuo je dosadašnju dobru suradnju Dubrovačko-neretvanske županije i talijanskih regija, prije svega onih koje se nalaze na Jadranu, pa tako i regije Marche.
Naglasio je i mogućnosti za nastavak i poboljšanje suradnje. Predstavljen je rad županijske razvojne agencije DUNEA koja na pripremi i provedbi projekata surađuje s talijanskim institucijama te su predstavljene mogućnosti ulaganja u Dubrovačko-neretvansku županiju.