Tijekom iduće zime u gradu će biti otvoreno jedanaest hotela

Tijekom iduće zime u gradu će biti otvoreno jedanaest hotela

Turistička zajednica grada Dubrovnika

Na zajedničku inicijativu Turističke zajednice grada Dubrovnika i nacionalnog avioprijevoznika Croatia Airlinesa u Grand Hotelu Park održan je sastanak s dubrovačkim hotelijerima na temu zimske sezone 2019./2020.

Na sastanku su prisustvovali predstavnici hotelskih kuća Valamar, Jadranski luksuzni hoteli, Grand Hotel Park, Hotel Adria, Dubrovački vrtovi sunca, Rixos Libertas i Importanne Resort, kao i direktorica putničke agencije Obzor putovanja, u stopostotnom vlasništvu Croatia Airlinesa.

Sastanak je održan s ciljem određivanja zajedničkog proizvoda hotelijera i Croatia Airlinesa za njemačko tržište u predstojećoj zimskoj sezoni, s obzirom na zimsku liniju Dubrovnik – Frankfurt nacionalnog avioprijevoznika, koja se ostvaruje u okviru strateških projekata Turističke zajednice grada Dubrovnika i Hrvatske turističke zajednice.

Prema najavama, tijekom zime radit će jedanaest hotela, a namjera je da se zajedničkim pristupom osigura bolja promidžba Dubrovnika kao zimske destinacije.

U sklopu ove inicijative ponudit će se zimski paket aranžmani, koji će, osim aviokarata i hotelskog smještaja, sadržavati i proširenu ponudu.

Osim online i offline promocije, Turistička zajednica grada Dubrovnika i Croatia Airlines u suradnji sa svojim predstavništvima u Frankfurtu u rujnu će održati zajedničko predstavljanje za tamošnje turističke agente.