"Trčimo za Ninu" večeras u Cavtatu!

"Trčimo za Ninu" večeras u Cavtatu!

"Zajedno za Ninu"

U okviru inicijative "Zajedno za Ninu" u Cavtatu se večeras organizira sportski događaj "Trčimo za Ninu". Točnije, na cavtatskoj rivi, odnosno na Trgu dr. Franja Tuđmana, od 18 sati počinje prijava sudionika.

Stoga se pozivaju svi sportski klubovi i svi drugi pojedinci koji sudjelovanjem na ovoj utrci žele doprinijeti u prikupljanju donacija za potrebe dugotrajnog liječenja i rehabilitacije mlade konavoke Marije Nikolete Đivanović (Nine) da dođu večeras na cavtatsku rivu.

Start utrke je u 19 sati a trčat će se cavtatskom rivom, oko Rata natrag do Trga, ukupnom dužinom od 2 kilometra. Utrka se organizira u više kategorija, a sudjelovati mogu i odrasli i djeca. Za dijecu koja neće sudjelovati u utrci organizira se poseban program i igre koje su namjenjene njihovom uzrastu.

Nakon utrke organizirano je proglašenje pobjednika i osvježenje za sve sudionike te večernji zabavni program uz DJ-a.

Organizatori naglašavaju da je za sve sudionike događanja osiguran parking na igralištu ispred osnovne škole na Mećajcu. Parking će biti vidljivo označen te mole da se dođe na vrijeme i vozila ostave na predviđenom parkingu kako se ne bi dodatno stvarala gužva kroz Cavtat.

Svi sudionici utrke moći će umjesto kotizacije uplatiti donaciju za Ninu.

Više informacija o ovom događaju i drugim aktivnostima kao i podatke o uplati novčanih donacija na Ninin račun potražite na web stranici: www.zajednozaninu.com.hr i na Facebook profilu "Zajedno za Ninu".