Trofejni plivači PK Juga kod župana Dobroslavića

Trofejni plivači PK Juga kod župana Dobroslavića

Dubrovačko-neretvanska županija

Dubrovačko-neretvanski župan Nikola Dobroslavić i njegova zamjenica Žaklina Marević primili su plivače PK Juga Maria Šurkovića, Michela Brassarda, Marka Baletina i Điva Damića, u pratnji svog trenera Frana Ćirka, koji su osvojili ukupno 17 medalja na netom završenom Prvenstvu Hrvatske.

"Čestitam vam na ovom velikom uspjehu, mi izuzetno cijenimo uspjeh koji ste postigli, znamo da to nije jednostavno, da je konkurencija snažna, a vaš uspjeh je potvrda i talenta i rada i upornosti, ali i struke – vašega Kluba, kao i vaših roditelja, koji vam pružaju svesrdnu podršku", rekao je župan i dodao kako vjeruje da će ustrajno raditi i dalje i ostvarivati nove uspjehe.

Mario Šurković, koji se s Prvenstva Hrvatske vratio s najviše medalja, zahvalio je županu i Županiji što prepoznaju i vrednuju rad PK Jug.

"Najdraža uspomena s ovog natjecanja je zlatna medalja u disciplini štafete na 200 metara kraul, jer je to naša zajednička medalja i kruna našeg zajedničkog rada", dodao je Mario Šurković.

Trener Frane Ćirak također je zahvalio županu na pozivu za prijem, ali i što Županija prati i vrednuje rad Jugovih plivača, istaknuvši kako su ove medalje rezultat iznimnog rada i truda.

"Momci su stvarno ostvarili velik uspjeh, koji je kruna cijelogodišnjeg rada te su zaključili sezonu na najbolji mogući način. Napokon imamo dobru mušku plivačku ekipu, koja je naša budućnost, i vjerujemo da ćemo nastaviti s ovakvim rezulatima, a na nama je da pronađemo način da ih zadržimo u Dubrovniku", istaknuo je Ćirak.