Večeras u Pridvorju "Plešemo za Ninu"!

Večeras u Pridvorju "Plešemo za Ninu"!

"Zajedno za Ninu"

Večeras u 20.30 sati u okviru inicijative "Zajedno za Ninu" u Pridvorju na igralištu pored škole organizira se folklorni program "Plešemo za Ninu". Uz KUD "Stjepan Radić" nastupaju KUD "Čilip" i KUD "Vlaho Bukovac" - klapa Ragusavecchia.

Inače, Nina Đivanović djevojka za čije liječenje i rehabilitaciju je ova inicijativa i pokrenuta, dugogodišnja je članica KUD-a "Stjepan Radić" domaćina večeri.

Osim folklora i klapske pjesme očekuju Vas i dodatni sadržaji. Nakon nastupa druženje će se nastaviti u predivnom ambijentu ispred škole. Stoga se pozivaju svi u Pridvorje, u što većem broju, da budu "Zajedno za Ninu".

Program "Zajedno za Ninu" se nakon toga nastavlja u srijedu, 14. kolovoza 2019. velikim koncertom "Crvene jabuke", grupe Bjelouška i DJ Lucasom u Ljutoj gdje svi zajedno "Pjevamo za Ninu".

Više informacija o ovom događaju i drugim aktivnostima kao i podatke o uplati novčanih donacija na Ninin račun potražite na web stranici: www.zajednozaninu.com.hr i na Facebook i instagram profilu "Zajedno za Ninu".