Vikend je donio dobre sportske rezultate

Vikend je donio dobre sportske rezultate

Igor Soban/PIXSELL

Vikend je u županiji prošao dosta aktivno i donio nekoliko dobrih rezultata. Luka Gašpar, član boćarskog kluba Ploče, svjetski je juniorski do prvak, Mario Barović, član Auto kluba Župa dubrovačka, pobjednik je 'Ragusa Racinga' dok u nogometu bilježimo neriješen rezultat između Neretvanca i Neretve.

Luka Gašpar , član boćarskog kluba Ploče, svjetski je juniorski do prvak, u dvije discipline. Gašpar je osvojio dvije srebrne medalje na Svjetskom juniorskom prvenstvu u boćanju, koje je jučer završeno u Kini, i to u disciplini bližanje i izbijanje u krug, te u parovima. U oba finala Gašpar je bio blizu naslova svjetskog prvaka. Finale bližanja i izbijanja u krug izgubio je rezultatom 20:19, a finale parova sa 7:6.

Mario Barović , član Auto kluba Župa dubrovačka, pobjednik je 16. Nagrade 'Ragusa Racinga', posljednjeg autoslaloma sezone održanog na stazi Mirinovo u Rijeci dubrovačkoj. Barović je državni prvak u ovoj disciplini.

U jučer odigranom prvenstvenom susretu 3. Hrvatske nogometne lige - južna skupina, u Opuzenu : Neretvanac - Neretva 2 : 2.