Županijski TZ na sajmu "F.RE.E" u Munchenu

Županijski TZ na sajmu "F.RE.E" u Munchenu

Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije

Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije i ove godine nastupa na međunarodnom turističkom sajmu "F.RE.E." u Munchenu, i to kao suizlagač na štandu Hrvatske turističke zajednice veličine 231 metra četvorna.

Uz Turističku zajednicu Dubrovačko-neretvanske županije suizlagači na štandu su Solaris, Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije, Pins, Vranjica Belvedere, Turistička zajednica Grada Zagreba, Valalta, KUH, Zaton Holidays Resort, Turistička zajednica Grada Dubrovnika, Visa – Camping, Ilirija travel, Jadranka kampovi, Aminess, Mon Perin, Maistra, Offshore Boote, Vile Matilde, Hotel Pinija, Jadrolinija, Plitvice Holiday Resort, Hadria, Klaster Slavonija – Turistička zajednica Vukovarsko-srijemske županije i Plava Laguna.

Prvi dan sajma posjetiteljima štanda će se nuditi kokteli pod nazivom Alkar i Srce Jadrana, a drugi dan sajma na štandu Hrvatska održati će se glazbeno -zabavni program u kojem će sudjelovati skupina Alkari iz Sinja i limena glazba.

Dubrovačko-neretvansku županiju je u 2019. godini posjetilo 183.515 turista iz Njemačke što je 25% više nego godinu ranije, a ostvarili su 765.362 noćenja ili 2% više od prethodne godine.

Posjetitelji iz Njemačke se već dugi niz godina nalaze na drugom mjestu po broju ostvarenih noćenja u Dubrovačko-neretvanskoj županiji.