Župski načelnik Nardelli obišao novo nogometno igralište s umjetnom travom

Župski načelnik Nardelli obišao novo nogometno igralište s umjetnom travom

Općina Župa dubrovačka

Načelnik Općine Župa dubrovačka Silvio Nardelli obišao je igralište NK Župa dubrovačka, koji je nakon postavljanja umjetne trave stavljen u funkciju na zadovoljstvo mnogobrojne djece koji svakodnevno treniraju.

Općina Župa dubrovačke još je prošle godine osigurala 200 tisuća kuna za pripremne građevinske radove pomoćnog nogometnog terena što je bio uvjet za donaciju HNS-a od 500 tisuća kuna za nabavku umjetnog travnjaka.

Kako je procijenjena vrijednost za završetak svih radova i opremanje igrališta iznosila 650 tisuća kuna Općina je zadnjim rebalansom osigurala razliku u iznosu od 150 tisuća kuna.

Predsjednik kluba Đuro Lonza u ime uprave kluba trenera i preko 250 djece i njihovih roditelja zahvalio se načelniku na potpori koju je Općina dala u realizaciji ovog projekta te je najavio i daljnje aktivnosti na poboljšanju nogometne infrastrukture, a koji se pak odnose na rekonstrukciju glavnog nogometnog terena i tribine sa svlačionicama.

Nardelli je iskazao zadovoljstvo izvedbom i izgledom novog nogometnog igrališta s umjetnom travom.

"Općina kontinuirano ulaže u sportsku infrastrukturu, a ovaj projekt je uz sportsku dvoranu jedan od značajnijih iskoraka ka obogaćivanju sportskog sadržaja namjenjenom za razvoj djece i kvalitetno bavljenje sportom", istaknuo je Nardelli.