Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Koncert Mary May u Art radionici Lazareti

25.07.2022.

18:52

Autor: HRT - Radio Dubrovnik

Mary May

Mary May

Foto: G.C.S. / ARL / -

Dođite večeras u 21 sat u Art radionicu Lazareti jer im u goste ponovno stiže Mary May, jedna od najboljih kantautorica na našoj sceni. Prati je divan bend: Luka Čapeta (gitara), Marin Živković (saksofon), Borko Rupena (bubnjevi), Jakša Perković (bas).

Mary May ima nečuven glas i neviđen talent da vas njime zatravi. Svoju glazbu opisuje kao folk americanu s elementima popa i bluesa, a do danas je održala mnogobrojne koncerte. Objavila je album prvijenac »Things You Can`t Put Your Finger On« koji je opravdao sva očekivanja, te je uvršten među najbolja ostvarenja 2018. te nominiran za diskografsku nagradu Porin u kategoriji “Najbolji album alternativne glazbe”. Nakon njega je uslijedio i live album s presjekom skladbi iz dotadašnjeg dijela karijere.

Organizaciju ovog koncerta su omogućili Art radionica Lazareti i Audiovizualni centar Dubrovnik u sklopu godišnjeg programa Platforme za Lazarete uz potporu Ministarstva kulture i medija RH, Grada Dubrovnika te Zajednice tehničke kulture Grada Dubrovnika.

Cijena ulaznice je 70 kuna, a može se kupiti na ulazu u ARL sat vremena prije početka koncerta.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.