Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

"Ulicama našeg Grada": Tko će ovaj tjedan zapjkevati i zasvirati?

25.07.2022.

21:36

Autor: HRT - Radio Dubrovnik

Klapski program "Ulicama našeg Grada"

Klapski program "Ulicama našeg Grada"

Foto: TZ grada Dubrovnika / -

U organizaciji Grada Dubrovnika i Turističke zajednice grada Dubrovnika, u okviru programa Ulicama našeg Grada te Ljetnih priredbi u turističkim mjestima, organizirano je pedesetak priredbi za dobru zabavu i nezaboravno ljeto.

U tjednu do 31. srpnja nastavlja se zabavni program “Ulicama našeg Grada”, od 22 do 23 sata, nastupom Klape Pučki pjevači, u ponedjeljak, 25. srpnja u Uvali Lapad, dok će u utorak, 26. srpnja također u Uvali Lapad sve prisutne zabavljati Klapa Kolafjaka.

U srijedu, 27. srpnja, u Uvali Lapad nastupit će ženska klapa FA Linđo, u četvrtak 28.srpnja Klapa Poklisari kod Onofrijeve fontane, a u petak 29. srpnja KUD sv. Juraj Osojnik, u Uvali Lapad.

U subotu, 30. srpnja, u Mokošici, od 22 sata, za dobru zabavu pobrinut će se popularni Dražen Zečić. U nedjelju, 31. srpnja u Uvali Lapad nastupit će Klapa Karaka, a u Malom Zatonu mještane i njihove goste zabavljat će grupa Malfi.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.