Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Besplatna radionica penganja jaja

24.03.2021.

12:28

Autor: Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Foto: - / -

Centar za karijere mladih Dubrovnik u okviru projekta „Ujedinjene Generacije“ organizira prigodne radionice penganja jaja koje će se održati 25. ožujka u 16.30, u Centru za mlade (Obala Pape Ivana Pavla II, 44a), i 26. ožujka u 16.30, u Klubu 65+ Dubrovačkog crvenog križa.

Iako su aktivnosti u okviru projekta „Ujedinjene Generacije“ primarno namijenjene umirovljenicima, ovaj put je riječ o besplatnoj radionici na koju su svi pozvani.

Ručno oslikana uskrsna jaja koja se s ljubavlju pengaju u našim domovima nezaobilazna su tradicija, a ova Uskrsna radionica penganja jaja još je jedan korak k cilju izgradnje međugeneracijskog mosta između mladih i umirovljenika. Mladi potaknite umirovljenike da kvalitetno provedu svoje vrijeme, a vi umirovljenici povedite svoje unuke i pridružite nam se. Zajedno ćemo pengati ovogodišnje pisanice.

Broj mjesta na radionicama je ograničen. Prijaviti se možete putem telefona 091 272 0010. Radionica će se održati u skladu s propisanim i preporučenim mjerama te uputama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.