Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Besplatna radionica "Slikanje u Florinom đardinu"

07.10.2022.

13:51

Autor: HRT - Radio Dubrovnik

Besplatna radionica "Slikanje u Florinom đardinu"

Besplatna radionica "Slikanje u Florinom đardinu"

Foto: Galerija Flora / -

Besplatna radionica slikanja na otvorenom, pod vodstvom akademske slikarice Ivane Miloglav, održat će se u subotu od 11 do 14 sati u đardinu Florina doma na adresi Šetalište Kralja Zvonimira 32 u Uvali Lapad.

U Galeriju Flora organizatori žele privući likovno zainteresirane mlade, odrasle i starije osobe i ponuditi im dodatne sadržaje koji su vezani uz likovnost i vizualnu kulturu, te im pružiti mjesto gdje uz stručno vodstvo, osim razvijanja kreativnosti mogu stjecati i praktična znanja.

Sudionici će odabrati motiv po želji iz Florina đardina te ga zabilježiti akrilom, akvarelom ili pastelama na papiru.

"Slikanje u Florinom đardinu" osmišljeno je kao događaj u kojem bi svi zainteresirani mogli sudjelovati u plain-air slikanju uz međusobno upoznavanje te razmjenu iskustava.

Poštivajući Florinu oporuku, a sa željom da se prostor što bolje iskoristi te na ovaj način upozna širu javnost sa njezinom ostavštinom te educira zainteresirane u specifičnoj likovnoj aktivnosti, osmišljena je radionica slikanja za mlade, odrasle i starije osobe.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.