Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Besplatne ulaznice za "Renesansni vrt"

26.07.2020.

11:43

Autor: Radio Dubrovnik

Sve ostalo je glazba

Sve ostalo je glazba

Foto: - / -

Renesansni vrt - multimedijalna interpretacija baštine u ljetnikovcu Bunić Kaboga, projekt koji osmišljava i izvodi udruga Sve ostalo je glazba, i ove se godine realizira u organizaciji Dubrovačke baštine, uz potporu Zaklade Caboga Stiftung i Grada Dubrovnika.

Ovogodišnje izdanje, koncipirano kao salonsko okupljanje u autentičnom ambijentu obnovljenog ljetnikovca Bunić-Kaboga, izvodi se kroz Ladanjske ponedjeljke; točnije 27. srpnja, 3. kolovoza i 10. kolovoza s početkom u 21 sat.

Jednosatni program kojim se nastoji oživjeti mitski prostor ljetnikovaca Rijeke dubrovačke i njihovih vrtova; uz koja su vezana brojne priče i legende, izvode pijanistica Ivana Jelača, ujedno i umjetnička voditeljica projekta, sopranistica Marija Lešaja i flautistica Ines Ivanjek, uz domaćina događaja-Bernarda Kabogu kojeg utjelovljuje Marojica Bijelić, dugogodišnji suradnik udruge SOG.

Kao i do sada, Udruga Sve ostalo je glazba osigurala je određeni broj gratis ulaznica za svoje sugrađane i njihove goste, ali isključivo uz najavu na mail angela@eventlab.hr ili pozivom na mob 098 873 122.

Za izvedbe posebno je organiziran prijevoz za publiku Libertasovim autobusom koji polazi s Pila u 20:30, sa zaustavljanjem u Vukovarskoj ulici, te povratak iz ljetnikovca po završetku programa oko 22:15. Na izvedbu je moguće doći osobnim automobilom, uz osiguran besplatan parking u neposrednoj blizini ljetnikovca.

Kapacitet gledališta je limitiran na 24 sjedeća mjesta. Izvedba je organizirana prema preporukama HZJZ-a zbog suzbijanja širenja virusa Covid-19, dakle uz obavezu nošenja zaštitnih maski u javnom prijevozu te održavanje fizičke distance tijekom dolaska i za vrijeme izvedbe.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.