Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Bogat program Adventa u Pločama

26.11.2022.

11:28

Autor: HRT - Radio Dubrovnik

Advent u Pločama 2022.

Advent u Pločama 2022.

Foto: Grad Ploče / -

Predstavljen je bogat adventski program koji će se u Pločama odvijati od 23. studenog do 6. siječnja na više lokacija u gradu, s centralnim mjestom događanja u parku na rivi gdje će biti smještene dvije ugostiteljske kućice.

Advent u Pločama donosi ukupno 40-ak događanja, koncerata, predstava, izložbi, radionica..., tijekom šest tjedana trajanja, a u raznolikom i sadržajnom rasporedu sve generacije moći će pronaći nešto za sebe.

Među ostalim, koncerte će održati ponajbolji hrvatski tenor Marko Škugor (1.12.), legendarni Tedi Spalato (15.12.), izvrsni jazz sastav Jappa&Sara (22.12.) te višestruko nagrađivani Hrvatski puhački orkestar Imotski (23.12.). Za doček prije dočeka, 30. prosinca u parku, za Pločanke i Pločane nastupit će Jasmin Stavros.

Najmlađi će se veseliti predstavama kao što su "Avanture Sv. Nikole" (4.12., park na rivi) i "Božićna čarolija" (3.12., park na rivi). Gastro entuzijasti moći će okušati svoje znanje na radionici s poznatom slastičarkom Teom Mamut i S.Š. A.K. Miošića u restoranu Mornar (7.12.), a na Badnjak u podne u parku će se dijeliti bakalar za građane.

„U suradnji s Pučkim otvorenim učilištem, TZ-om Ploče i Radio Ploče osmislili smo nikad bogatiji i raznolikiji adventski program. Glazbeni dio je uglavnom u znaku popularne dalmatinske glazbe što vjerujemo da će veseliti sve naše građanke i građane. Veselim se božićnoj atmosferi i druženju u parku na rivi. Pozivam Pločanke i Pločane da u dobrom duhu i u velikom broju ispratimo godinu na izmaku“, poručio je gradonačelnik Mišo Krstičević.

Program pogledajte ovdje.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.