Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Boris Njavro i prijatelji, od kantuna do kantuna, obišli Svetu Mariju

20.09.2020.

13:11

Autor: Radio Dubrovnik

Dubrovačke knjižnice

Dubrovačke knjižnice

Foto: - / -

U organizaciji Dubrovačkih knjižnica i ove subote 19. rujna predsjednik Društva dubrovačkih pisaca Boris Njavro i prijatelji vodili su od kantuna do kantuna zainteresiranu skupinu u drugu šetnju, ovaj put, ulicama Svete Marije.

U povratku u prošlost kroz uspomene, ljude, anegdote i priče, Njavru su se pridružili Frano Haklička, Damir Račić i Mato Brnjić.

Tijekom još jedne rujanske i jedne listopadske subote itinererom zapisanim na stranicama knjige „Ulicama Grada“, Njavro i prijatelji provest će sve zainteresirane onuda kuda su neki već davno prošli, onuda kuda se sad prolazi, a neki će tek proći.

Svaki đir otkrit će tajne nekog drugog dijela Grada unutar mira. Treća šetnja je iduću subotu, 26 rujna u 10:30, skupina se sastaje ispred Dominikanaca, a obići će se Prijeko i Peline.

Ovo događanje je u sklopu Dana europske baštine koje se ove godine održavaju pod motom „Baština i obrazovanje – učenje za život“ i u sklopu projekta Kultura u điru.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.