Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Danas na Osojniku "Mali festival folklora i baštine"

22.06.2019.

08:33

Autor: Radio Dubrovnik

KUD Sv. Juraj Osojnik

KUD Sv. Juraj Osojnik

Foto: - / -

KUD Sv. Juraj Osojnik poziva sve sugrađane i njihove goste da dođu na Osojnik i poprate male folkloraše koji će nastupiti na 8. Malom festivalu folklora i baštine danas u 18:30 sati. U ovogodišnjem bogatom programu svak' će pronaći ponešto za svoj gušt.

Od gostujućih skupina ove godine nastupaju FA "Turopolje" - Velika Gorica, KUD Hrvata "Bodrog" - Bački Monoštor u Vojvodini - Srbija, IFG "Sloga" - Guča Gora pokraj Travnika u BiH, Hrvatska škola u Crnoj Gori iz Kotora - Crna Gora te naša županijska društva: KUD "Stjepan Radić" - Pridvorje, KUD "Marko Marojica" - Župa dubrovačka, Udruga Dubrovački primorski svatovi, KUD "Metković" te domaćin KUD "Sv. Juraj Osojnik".

Osiguran je i prijevoz autobusom JP Libertas, koji kreće s Pila u 17:30 sati, staje na stanicama: Tommy, R.K. Srđ, Nova Mokošica i Stara Mokošica. Povratak je u 21:30 s Osojnika.

Iza programa svi sudionici mogu se okrijepiti i počastiti domaćim proizvodima što su ih spravile vrijedne Salačke. Dođite i podržite ovo čuvanje baštine i običaja.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.