Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Dani otvorenih vrata u "Ateljeriji" Lene Kramarić

04.11.2020.

17:36

Autor: Radio Dubrovnik

Lena Kramarić

Lena Kramarić

Foto: - / -

Dubrovačka akademska slikarica Lena Kramarića poziva sugrađane na Dane otvorenih vrata njenog novog ateljea "Ateljerije", i to na adresi u Zlatarskoj ulici, od četvrtka 5. studenog do subote 7. studenog.

"Nakon godina seljenja, traženja, kombiniranja, adaptiranja i vječnih promjena koje su mi davale snagu za nove izazove. Nakon brojnih pokušaja i malobrojnih odustajanja. Nakon brojnih zatvorenih vrata i još brojnijih otvorenih…prilika, zanimljivih priča i divnih ljudi koji su mi uz svoja vrata otvorili i srce, nalazim se opet na novom početku. Doduše, on traje već šest mjeseci... od svibnja ove lude 2020. godine radim u svom malom, novom ateljeu. Nazvala sam ga Ateljerija, a nalazi se u dubrovačkoj Zlatarskoj ulici. Boravak nije niti trajan niti konačan jer ne želim da bude. Trenutan je i stabilan te mi omogućuje nesmetani rad što je za mene najveći luksuz, itekako vrijedan obilježavanja, proslave, otvorenja. Useljenje, otvorenje, rad, ljeto … ništa od toga nisam obilježila, nisam se zahvalila niti proslavila. Stoga zajedno s Vama, dragi građani i dubrovački prijatelji, u duhu kraja ljeta koje mi uvijek (potajno) daje olakšanje i veselje novog početka koje mi jesen i zima donose, želim obilježiti, proslaviti boravak u novom prostoru", ističe u pozivu Lena Kramarić.

Zbog odgovornosti i uputa o ponašanju u vrijeme corona pandemije Kramarić je događanje ‘Dani otvorenih vrata’ zamislila kao trodnevno događanje.

Otvoreni dani traju u četvrtak 5. studenog i petak 6. studenog od 8 do 17 sati te u subotu 7. studenog od 12 sati do ponoći.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.