Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Djeco, sudjelujte u projektu "Krepat ma ne tira(molat)!"

30.07.2020.

13:07

Autor: Radio Dubrovnik

Udruga ARTAREA

Udruga ARTAREA

Foto: - / -

Udruga ARTAREA poziva male Dubrovkinje i Dubrovčane na sudjelovanje u umjetničkom projektu autorice Ivane Đule "Krepat ma ne tira(molat)!". Nakon prošlogodišnje dadaističke radionice, slijedi foto-istraživačka radionica.

"Potaknuti raspravom o mogućoj (nasreću ipak ne realiziranoj) zabrani tiramola u turističkim središtima, razgovarat ćemo s najmlađima o njihovom gradu kao prostoru odrastanja i igre te ćemo se zajedno uputiti u istraživanje grada, s fotoaparatima u ruci, sa željom da uhvatimo tiramole u funkciji, kao svjedoke preostalog života unutar zidina", ističe autorica Ivana Đula.

Podržan od strane Grada Dubrovnika i Ministarstva kulture, projekt će se realizirati u suradnji s Art radionicom Lazareti 4. i 6.kolovoza 2020. Nakon radionice i zajedničke potrage za preživjelim dubrovačkim tiramolama, organizirat će se i izložba uz predstavljanje projekta dubrovačkoj publici.

Kako je broj polaznika ograničen, obavezne su prijave na mail adresu: udruga.artarea@gmail.com

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.