Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Donacijski koncert Naire Asatryan za Osnovnu školu u Glini

20.09.2022.

07:30

Autor: Radio Dubrovnik

Naira Asatrian

Naira Asatrian

Foto: DSO / -

Već tradicionalni donacijski koncert u organizaciji DSO-a i pijanistice Naire Asatryan održat će se u 21 sat u Kneževom dvoru.

Izvedbama Schumanna, Schuberta i Chopina, Naira Asatryan prikuplja sredstva za obnovu Osnovne škole Glina. Nakon potresa u prosincu 2020. godine, škola još uvijek nije u potpunosti opremljena za rad s djecom, stoga je ove godine odlučeno sav prihod od ulaznica ovog koncerta donirati za te potrebe.

Cijene ulaznica mogu se kupiti po cijeni od 70 i 100 kuna, a svi zainteresirani mogu ih kupiti u uredu DSO-a (Slanica), Gift shopu Dubravka (Pile), agencija Perla Adriatica (Ploče) ili u Luži. Isto tako, ulaznice se mogu kupiti na linku: https://www.ulaznice.hr/web/event/71/524 ili jedan sat prije početka koncerta. Oni koji ne mogu doći na koncert, a žele izvršiti donaciju, to mogu učiniti uplatom na račun Dubrovačkog simfonijskog orkestra HR7224070001100020079, OTP banka. Uz uplatu je potrebno naznačiti da je donacija za OŠ Glina, cijena i broj ulaznica.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.