Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Dubrovački muzeji prelaze na zimsko radno vrijeme

02.11.2019.

10:15

Autor: Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Foto: - / -

Iz Javne ustanove u kulturi Dubrovački muzeji obavijestili su kako od nedjelje 3. studenog 2019. godine njihove sastavnice prelaze na zimsko radno vrijeme. Riječ je, točnije, o Pomorskom te Kulturno-povijesnom muzeju.

Tako će Pomorski muzej (Tvrđava sv. Ivana) raditi od 9 do 16 (ponedjeljkom zatvoreno), a Kulturno-povijesni muzej (Knežev dvor) od 9 do 16 svaki dan.

Radno vrijeme Etnografskog muzeja (žitnica Rupe) ostaje isto, od 9 do 16 ( utorkom zatvoreno), kao i radno vrijeme izložbi "Ranosrednjovjekovna skulptura u Dubrovniku i okolici" i "Revelin: arheološka istraživanja/prostorni razvoj/ljevaonica" (Tvrđava Revelin) od 10 do 16 (srijedom zatvoreno).

Detaljno radno vrijeme svih naših sastavnica do 21. ožujka bit će kako slijedi:

 

3. studenog – 21. ožujka

Kulturno-povijesni muzej (Knežev dvor): 9-16, svaki dan

Pomorski muzej (Tvrđava sv. Ivana): 9-16, ponedjeljkom zatvoreno

Etnografski muzej (žitnica Rupe): 9-16, utorkom zatvoreno

Izložbe „Ranosrednjovjekovna skulptura u Dubrovniku i okolici“ i „Revelin – Arheološka istraživanja/Prostorni razvoj/Ljevaonica“ (Tvrđava Revelin): 10-16, srijedom zatvoreno

25. prosinca, na Božić, 1. siječnja, na Novu Godinu, te 3. veljače, na blagdan Svetoga Vlaha, Dubrovački muzeji ne rade.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.