Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

'Dubrovački' ZKM u gostima Kazalištu Marina Držića

04.11.2020.

09:23

Autor: Radio Dubrovnik

KMD

KMD

Foto: - / -

Zagrebačko kazalište mladih dolazi u goste KMD-u s predstavom "Dobro je dok umiremo po redu" autora Ivora Martinića u režiji Aleksandra Švabića, danas i u četvrtak, 4. i 5. studenog 2020. godine, s početkom izvedbi u 20 sati.

U podjeli je čak troje dubrovačkih glumaca sa 'zagrebačkom adresom', tako će publika moći pogledati omiljena lica u izvrsnom i nadasve aktualnom komadu produkcije ZKM-a!

Igraju: Pjer Meničanin, Doris Šarić Kukuljica, Nataša Dangubić, Milica Manojlović, Maro Martinović, Zoran Čubrilo i Kristijan Ugrina.

Glavni likovi ove drame boje se življenja. Oni se boje zaljubljivanja. Zaljubljenosti u drugu osobu, zaljubljenosti u želju ili san, zaljubljenosti u drugu zemlju. Boje se jer se boje promjena. Pitaju sam se imamo li pravo na promjenu? Imamo li pravo na slobodu? I koliko sloboda može boljeti? Imamo li pravo rušiti pravila, običaje i zakone koje smo živjeli sve do jučer? Jučer smo nekomu rekli da ga volimo, a danas ćemo mu reći da ga ne volimo.

Ne propustite predstavu "Dobro je dok umiremo po redu"! Rezervacije su moguće na tel. (020) 321 088 ili na e-mail: blagajna@kmd.hr // Online prodaja: ulaznice.hr

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.