Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Duo MarGo vodi na glazbeno putovanje s Piazzollom, Bartókom i Villa-Lobosom

14.05.2019.

08:27

Autor: Radio Dubrovnik

DSO

DSO

Foto: - / -

Duo MarGo, kojeg u neklasičnom sastavu čine gitarist Goran Perišić i violinist Marko Simović, nastupit će u sklopu ciklusa "Dubrovačko glazbeno proljeće" večeras u 21 sat u Kneževom dvoru u organizaciji Dubrovačkog simfonijskog orkestra.

Prema procjeni kritičara, svojim temperamentom, kombinacijom ovih instrumenata te bogatim repetoarom kojim vladaju, u rasponu od renesanse pa do današnjih autora, Duo MarGo predstavljaju pravo osvježenje, kako za same izvođače, tako i za publiku koja ovaj duo prihvaća s oduševljenjem.

Zanimljivi duo koji zajedno nastupa od 2007. godine dubrovačku će publiku odvesti na pravo glazbeno putovanje, a program je:

H. V. Lobos: Bachianas Brasileiras (Bach na brazilski način)

A. Piazzolla: Povijest tanga

B. Bartók:Rumunjski plesovi

Ulaznice su dostupne u uredu Dubrovačkog simfonijskog orkestra radnim danom od 9 do 14 sati, u Luži, u gift shopu Dubravka na Pilama i agenciji Perla Adriatica na Pločama. Ulaznice se mogu kupiti i pred ulazom sat vremena prije početka koncerta, a popusti za građane mogu se ostvariti isključivo na blagajni Orkestra.

Za više informacija kontaktirati broj na 417 110.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.