Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Europska noć kazališta: Večeras dvije predstave Studentskog teatra Lero!

16.11.2019.

11:46

Autor: Radio Dubrovnik

Studentski teatar Lero

Studentski teatar Lero

Foto: - / -

Studentski teatar Lero od prve godine sudjeluje u programima kulturne manifestacije "Noć kazališta" prikazujući svoje predstave ali i premijerne izvedbe. Tako će i večeras, u sklopu ovogodišnjeg 11. izdanja "Noći kazališta" prikazati dvije svoje nove predstave u Lazaretima.

U 17 sati premijerna je izvedba programa bajki za djecu od 5 do 11 godina "Majke bajke" u izboru i interpretaciji Jasne Held. "Majke bajke" nude poseban izbor priča i bajki koje su ostale u usmenoj predaji ili su zapisane u raznim zbornicima, godišnjacima i slikovnicama. Bajke, uz koje su generacije odrastale i koje i danas vesele najmlađe slušatelje.

Iste večeri na svojoj sceni u 8. lađi u Lazaretima, Lero će u 19.30 sati prikazati predstavu "Captum fuit" Ivana Penovića i Marka Mijatovića ostvarenu u sklopu projekta 2019. Orlandove godine i nedavno premijerno prikazanu. Ulaz na obje izvedbe je besplatan.

Lerova Noć kazališta:
16.11.2019.- "Bajke majke" Jasne Held u Lazaretima u 17.00 sati
16.11.2019.- "Captum fuit" I.Penovića i M.Mijatovića u 19.30 sati

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.