Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Godišnja izložba ostvarenja hrvatskih arhitekata u Dubrovniku

24.05.2021.

08:30

Autor: Radio Dubrovnik

DAD

DAD

Foto: - / -

Udruženje hrvatskih arhitekata, Društvo arhitekata Dubrovnik, Hrvatska komora arhitekata - Područni odbor Dubrovnik i Sveučilište u Dubrovniku - Studentski centar Dubrovnik pozivaju na Godišnju izložbu ostvarenja hrvatskih arhitektica i arhitekata u 2020. godini.

Otvorenje izložbe održat će se večeras u 19 sati u Studentskom domu Sveučilišta u Dubrovniku, kompleksu čijim je autorima Tinu Svenu Franiću, Vanji Risteru i Ani Martinčić Vareško Stručni savjet Udruženja hrvatskih arhitekata dodijelio nagradu "Viktor Kovačić" za najuspješnije ostvarenje u svim područjima arhitektonskog stvaralaštva u Republici Hrvatskoj u 2020. godini.
 
Društvo arhitekata Dubrovnik zahvaljuje Uredu predsjednika Republike Hrvatske, Sveučilištu u Dubrovniku – Studentskom centru Dubrovnik i djelatnicima Studentskog doma na podršci, pomoći i suradnji, Anti Nikši Biliću i Heleni Paver Njirić, članovima Savjeta, autorima prijavljenih radova, korisnicima i vlasnicima objekata, Marku Mihaljeviću na fotografijama publicističkih radova, agenciji Adria Kongres i Hrvoju Ljubimiru te svim kolegicama i kolegama koji svojim angažmanom i entuzijazmom podržavaju rad Udruženja hrvatskih arhitekata i Društva arhitekata Dubrovnik.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.