Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

07:46 / 07.06.2022.

Autor: HRT - Radio Dubrovnik

Gudački kvartet DSO-a u Kneževom dvoru

Gudački kvartet DSO-a

Gudački kvartet DSO-a

Foto: DSO / -

Dubrovačko glazbeno proljeće polako se približava kraju, no očekuje nas još nekoliko sjajnih koncerata dubrovačkih simfoničara.

Večeras u 21 sat u Kneževom dvoru nastupa Gudački kvartet DSO-a. Članovi kvarteta su: Đana Kahriman (koncert majstorica DSO-a), Iva Vukić (violina), Šimun Končić (viola) i Mihaela Martinović (cello). Koncertni repertoar:

F. Mendelssohn: Gudački kvartet br. 6 u f molu, op. 80

A. Borodin: Gudački kvartet br. 2 u D duru

Na koncertu koji će se održati u petak 10. lipnja u 21 sat u Kneževom dvoru nastupa Komorni ansambl DSO-a uz umjetničko vodstvo koncert majstorice Đane Kahriman te solistički nastup Matije Novakovića, fagotista DSO-a. Ovaj put su na programu:

J. S. Bach: Brandenbruški koncert br. 3 u G duru, BWV 1048

A. Vivaldi: Koncert za fagot i gudače u e molu, RV 484

E. Grieg: Holberg Suite, op. 40

*************************************************************************

Sve informacije o programu i ostalim koncertima DSO-a možete na pronaći na www.dso.hr, a svoje ulaznice možete rezervirati putem maila sales@dso.hr ili na broj telefona 091 613 7314.

Kao i uvijek, naše sugrađane na ulazu očekuju brojne pogodnosti pri kupnji ulaznica. Podržite dubrovačke simfoničare na ovim zanimljivim i bogatim koncertima.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.