Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Ispratite prvi ljetni zalazak sunca uz koncert Ane Rucner

17.06.2019.

09:19

Autor: Radio Dubrovnik

"Ana u Gradu"

"Ana u Gradu"

Foto: - / -

Najpoznatija hrvatska violončelistica Ana Rucner ove će godine, u sklopu svog autorskog festivala "Ana u Gradu", nježnim zvukovima violončela dočekati prvo ljetno sunce u 5 sati ujutro u amfiteatru na Srđu, no i ispratiti njegov prvi ljetni zalazak.

Koncert na mulu restorana Kantenari na Sunset Beachu Dubrovnik održat će se 21. lipnja, na prvi dan ljeta i Svjetski dan glazbe, u 20 sati.

Nakon uživanja u jednom od najljepših zalazaka na dubrovačkom području nakon Ane će na pozornici pod zvjezdanim nebom Suset Beach-a Dubrovnik nastupiti DJ Petra koja će sve okupljene 'odvesti na putovanje' glazbenim vodama Lounge & Deep House-a.

Ulaz na koncert bit će besplatan, a ukoliko želite uživati u ovoj glazbenoj čaroliji uz večeru, restoran Kantenari u posebnoj će ponudi imati riblji i mesni menu od tri slijeda po cijeni od 250 kuna dok će rezervacija u VIP lounge zoni po cijeni od 100 kuna po osobi uključivati koktel dobrodošlice. Dodatne informacije i rezervacije dostupne su na broju telefona 099 444 7717.

Navedeno događanje neće biti jedino što je tim Sunset Beacha Dubrovnik pripremio povodom otvaranja ljetne sezone na ovoj dubrovačkoj plaži. Naime, svi posjetitelji objekta Kantenari Restaurant & Lounge moći će se zabaviti uz klupsku glazbu, flair showove te selekciju signature koktela po cijeni od 50 kuna za vrijeme trajanja četverodnevnog Sunset Cocktail Sessiona od 20. do 23. lipnja od 19 sati.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.