Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

11:38 / 15.10.2020.

Autor: Radio Dubrovnik

Jesenski ciklus radionice kreativnog pisanja u Art radionici Lazareti

Art radionica Lazareti

Art radionica Lazareti

Foto: - / -

Iz Art radionice Lazareti pozivaju zainteresirane polaznike radionice pisanja na prvi susret, danas u 17 sati u 10. lađi Lazareta, a na kojemu će biti riječi o programu, temama, načinu rada i vremeniku susreta grupe.

Radionica kreativnog pisanja radionica je osobitog tipa koja se temelji na uspostavljanju rutine pisanja u okvirima dogovorenih tema i literarnih procesa. Interaktivna je i zahtijeva angažman polaznika u procesu pisanja.

Voditeljica Staša Aras ovu radionicu vodi u Art radionici Lazareti već tri godine. Radionica će trajati tri mjeseca, u tom vremenu bavit ćemo se osnovama oblikovanja proznog teksta, čitanjem temeljnih lektirnih predložaka, analizom napisanog, razvijanjem spisalačkog angažmana i kapaciteta.

Radi sprječavanja širenja zaraze bolesti COVID-19 i radi zaštite vlastitog zdravlja te zdravlja drugih, posjetitelji se pozivaju na poštivanje preporuka HZZJZ – dezinfekcija ruku, fizička udaljenost te obvezno nošenje zaštitnih maski u zatvorenom prostoru.

Programske aktivnosti ARL podržavaju Grad Dubrovnik, Ministarstvo kulture Republike Hrvatske i Zaklada Kultura Nova.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.