Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Kazalište Marina Držića na 60. Međunarodnom dječjem festivalu u Šibeniku

06.07.2020.

15:32

Autor: Radio Dubrovnik

KMD

KMD

Foto: - / -

Kazalište Marina Držića proteklog je tjedna gostovalo s predstavama "Bajka o baki Mokoš" i "Priče iz davnine" na jubilarnome 60. Međunarodnom dječjem festivalu u Šibeniku koji se ove godine održao od 20. lipnja do 4. srpnja.

Tako je 2. srpnja izvedena "Bajka o baki Mokoš" autorice / redateljice Srđane Šimunović. Predstava je oduševila one najmlađe, a u ovom after movie zapisu pogledajte kako je cjelokupni producentski tim u dahu tokom jedne noći postavio predstavu na otvorenoj sceni te s kojim su žarom glumci zaigrali pred publikom!

Čast da zatvori festiva 3. srpnjal je pripala koprodukcijskoj predstavi "Priče iz davnine" koju je KMD ostvarilo u suradnji s kolegama iz zagrebačkog Kazališta Trešnja. Komad I.B. Mažuranić / L. Kaštelan u režiji Paola Tišljarića je unjeo dah čarobnog svijeta "Hrvatskog Andersena" u predivni Šibenik! Kako su magični likovi zaživjeli na sceni i oko nje - pogledajte na dnu objave.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.