Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Književna večer s Ivanom Bodrožić

20.06.2022.

07:33

Autor: HRT - Radio Dubrovnik

Književna večer s Ivanom Bodrožić

Književna večer s Ivanom Bodrožić

Foto: Dubrovačke knjižnice / -

U suradnji s Pomorsko-tehničkom školom Dubrovnik i u okviru projekta "Knjiga uživo – čitanjem protiv diskriminacije" večeras u 19:30 u Saloči od zrcala održat će se književni susret srednjoškolaca i književnice Ivane Bodrožić.

U Pomorsko-tehničkoj školi Dubrovnik i u Ekonomskoj i trgovačkoj školi Dubrovnik ove se školske godine provodio projekt Knjiga uživo- čitanjem protiv diskriminacije čije su voditeljice profesorice Mariela Marković i Marija Matana- Bazdan.

Kako je roman "Sinovi, kćeri" Ivane Bodrožić bio jedan od romana koji su učenici čitali kao projektni zadatak, a ujedno je njezin roman Hotel Zagorje omiljeno lektirno djelo u srednjoj školi, razgovor upravo s ovom spisateljicom bit će najbolji književni poklon srednjoškolcima za kraj nastavne godine.

Razgovor će moderirati profesorica Mariela Marković, a pozivaju se svi srednjoškolci da se podruže s književnicom uživo.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.