Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Koncert osnivača Glazbene mladeži Dubrovnik u Kneževu dvoru

25.06.2021.

09:13

Autor: Radio Dubrovnik

DSO

DSO

Foto: - / -

Koncertom u Kneževu dvoru u 21 sat domaćoj i stranoj publici će se predstaviti talentirani i uspješni mladi glazbenici iz Dubrovnika. Ovi glazbeni entuzijasti će, pored izvedbe vrlo raznolikog i zanimljivog programa, slušateljstvu prezentirati i svoju inicijativu.

A to je ponovno pokretanje lokalne organizacije glazbene mladeži u Dubrovačko-neretvanskoj županiji.

Glazbena mladež Dubrovnik će kao članica Hrvatske glazbene mladeži i dio Jeunesses Musicales International obitelji neumorno raditi na razvoju koncertnih i edukativnih sadržaja namijenjenim mladim glazbenicima i mladoj publici, te promicati međugeneracijsku solidarnost na području Dubrovnika i cijele županije.

Na koncertu nastupaju Marijana Bačelić (flauta), Jakov Sekula (violina), Paula Jadrušić (klavir), Vesna Palčok (violina), Adrian Ivičević (violončelo), Helena Tomašković (klavir) te gosti koncerta: Elizabeta Adžaga i Alberto Frka (klavir), a bit će izvedena djela D. Šostakoviča, M. Brucha, G. F. Handela, F. Chopina. H. Wienawskog, R. Muczynskog te Damira Butigana.

Dodatne informacije o kupnji i rezervaciji ulaznica dostupne su na brojeve 091 613 7314 i e-mail sales@dso.hr.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.